Castigatorul tabletei Samsung Galaxy Tab 3 este…

{ Postat pe 8 Mai 2014, de Daniel Trifu }
Categorii : Pentru membri
...Vicol Cristi! Felicitari pentru premiul castigat! Mai jos gasiti dovada extragerii la sorti - oferita de partenerul nostru. Va multumim pentru participare si va uram succes la celelalte proiecte desfasurate de partenerii nostri! Afla mai mult »

Ce cred castigatorii

{ Postat pe 2 Iunie 2013, de Daniel Trifu }
Asa cum v-am obisnuit va prezentam si feedbackul oferit de o parte dintre castigatorii proiectelor focusMe.ro . Iata ce spun ei: "Nu ma asteptam sa castig, nici prin minte nu mi-a trecut ca o sa ma anuntati de aceasta ...Afla mai mult »

Inca 10 premii a 100 RON fiecare

{ Postat pe 27 Aprilie 2013, de Daniel Trifu }
Tags : , ,
Categorii : Pentru membri
Am realizat tragerea la sorti pentru desemnarea celor 10 castigatori. Acestia au fost selectati aleatoriu, cu ajutorul siteului random.org, din lista celor 1010 participanti eligibili pentru ultimul proiect realizat de unul dintre partenerii nostri. La proiect au participat 1557 de membri focusMe.ro ...Afla mai mult »

Alti 10 castigatori a cate 100 RON fiecare

{ Postat pe 26 Iunie 2011, de Daniel Trifu }
Tags : , ,
Categorii : Pentru membri
Asa cum am promis revenim astazi cu selectia celor 10 castigatori ai ultimului proiect cantitativ, pentru care noi am recrutat participantii. Am decis sa schimbam metoda de selectia ca sa nu mai avem obiectii din partea participantilor. Dar am pastrat transparenta ...Afla mai mult »

Recrutare incheiata. Cifre din belsug :)

{ Postat pe 21 Iunie 2011, de Daniel Trifu }
Astazi, in jurul orei 13:00, partenerul nostru a incheiat studiul cantitativ pentru care noi am selectat participantii. Nu a fost chiar usor! In ultimele 5 zile am avut 3279 de vizite, 831 de aplicatii si 296 de finalisti care ne-au confirmat ...Afla mai mult »

Un proiect incheiat cu succes face loc altuia

{ Postat pe 17 Iunie 2011, de Daniel Trifu }
Tags : , ,
Categorii : Pentru membri
Doar cateva zile au trecut de cand am finalizat ultimul proiect si partenerul nostru ne-a incredintat selectia pentru cel de-al doilea proiect comun. :) De data aceasta proiectul seamana in mare masura cu primul insa se adreseaza unui alt grup tinta, ...Afla mai mult »

6 persoane norocoase ne-au promis feedback despre proiect

{ Postat pe 15 Iunie 2011, de Daniel Trifu }
Mai exact este vorba despre 5 participante si un participant la prima noastra selectie pentru un proiect cantitativ. Detalii aici. Acestia au participat la etapa de selectie, au completat chestionarul realizat de partenerul nostru, au validat participarea si in final au ...Afla mai mult »

Selectarea castigatorilor pentru proiectul cantitativ

{ Postat pe 13 Iunie 2011, de Daniel Trifu }
Tags : ,
Categorii : Pentru membri
UPDATE: Castigatorii au fost alesi! Selectia s-a incheiat! Au castigat numerele: 009 - Laura, 112 - Gabriela, 040 - Lioredana, 001 - Dana, 081 - Ioana, 108 - Romeo. Acestia au fost anuntati pe email de faptul ca au castigat! Peste ...Afla mai mult »

Am incheiat recrutarea! Primele detalii.

{ Postat pe 9 Iunie 2011, de Daniel Trifu }
Ieri in jurul orei 15:50 partenerul nostru a incheiat proiectul cantitativ.  Odata cu el am incheiat si noi recrutarea pentru acest proiect. Daca ar fi sa spunem cateva cuvinte despre volumul de munca credem ca cele 2 883 de vizite ale ...Afla mai mult »

Un nou partener, un nou proiect

{ Postat pe 5 Iunie 2011, de Daniel Trifu }
Suntem bucurosi ca putem sa va anuntam o prima colaborare cu un nou partener din domeniul cercetarii de piata. Iar bucuria e cu atat mai mare cu cat si numele partenerului nostru are o rezonanta puternica in domeniul cercetarii de ...Afla mai mult »