Interviu cu Cosmin Rotaru – participant la focus grup in Iasi

{ Postat pe 7 Februarie 2010, de Daniel Trifu }

Iata primul interviu cu Cosmin Rotaru de 25 de ani, din Iasi, care a participat in noiembrie 2009 la un focus grup de servicii bancare si care si-a rapit cateva minute pentru a ne acorda urmatorul interviu.

focusMe.ro: Cosmin, tu ai participat in noiembrie 2009 la un focus grup in Iasi, pe teme bancare, pentru care noi am recrutat participantii. Te rugam sa ne dai un feedback la ceea ce s-a intamplat.

Cosmin Rotaru: OK

focusMe.ro: Mai intai care este parerea ta despre siteul focusMe.ro?

Cosmin Rotaru: E un site util, in primul rand celor ce efectueaza cercetarea si apoi si celor care reprezinta esantioanele. Mi se pare o initiativa buna site-ul, personal nu am mai intalnit un site de acest profil/tip la noi. Cred ca se mai poate lucra putin la partea de webdesign si la organizarea informatiilor.

focusMe.ro: Tocmai ai anticipat urmatoarea intrebare :) Ai aflat de noi de pe bestjobs.ro… care a fost impresia pe care ti-a lasat-o siteul la prima vedere?

Cosmin Rotaru: Pai nu mai retin acum care a fost prima impresie, stiu ca nu am crezut la inceput ca “e pe bune”, m-am gandit ca cine stie ce o fi… Oricum, daca am ales sa-mi fac cont pe site inseamna ca m-a convins.

focusMe.ro: …vreo sarlatanie :)

Cosmin Rotaru: Nu neaparat! Ideea e ca m-am mai inscris pe tot felul de site-uri pentru diverse colaborari, putini au fost cei care chiar au demarat ceva. Practic am fost foarte surpins cand am primit primul mail.

focusMe.ro: Ne bucuram ca suntem printre aceea! Te-a convins sa te inscrii anuntul de pe bestjobs.ro sau te-ai inscris dupa ce ai mai rasfoit siteul?

Cosmin Rotaru: Nu cred ca anuntul de pe bestjobs.ro m-a convins, abia dupa ce am intrat pe site m-am inscris. Pe bestjobs.ro sunt mii de anunturi care nu conving.

focusMe.ro: Ti s-a parut greu procesul de inregistrare?

Cosmin Rotaru: Nu… deloc! A fost chiar simplu.

focusMe.ro: Ai intampinat dificultati la inregistrare?

Cosmin Rotaru: Nu. Totul a decurs normal.

focusMe.ro: Practic, cum ai aflat de proiectul la care ai aplicat?

Cosmin Rotaru: Cand m-am inscris pe site, dupa ce am vazut anuntul pe bestjobs.ro, nu erau in acel moment proiecte disponibile pentru orasul meu. Am primit un mail cu o informare despre existenta unui proiect la care as putea participa.

focusMe.ro: Ai raspuns imediat la email?

Cosmin Rotaru: Da, am raspuns la mail si am intrat si pe site pentru a aplica acolo.

focusMe.ro: Daca mai tii minte, ce s-a intamplat dupa aplicare? In linii mari…

Cosmin Rotaru: Am aplicat pe site, am primit un mail de la voi prin care mi s-a zis ca profilul meu era ok si ca a fost trimis colaboratorului local. Apoi am fost sunat de cei din Iasi pentru a stabili amanuntele.

focusMe.ro: Care a fost castigul tau realizat in urma proiectului?

Cosmin Rotaru: Te referi la bani?

focusMe.ro: Si la bani si pe langa bani :) Daca a mai fost ceva…

Cosmin Rotaru: 50 ron am primit. In rest, am avut ocazia sa interactionez cu inca 6 persoane si sa dezbatem tema aceea despre banci… Discutia a fost interesanta oricum.

focusMe.ro: In final ce le recomanzi vizitatorilor siteului focusMe.ro? Merita sa se inscrie?

Cosmin Rotaru: Cu siguranta le recomand. Nu au nimic de pierdut, dimpotriva pot avea ocazia sa colaboreze la proiecte.

focusMe.ro: Iti multumesc frumos pentru timpul acordat!

Cosmin Rotaru: Si eu multumesc!

Daca vrei sa te inregistrezi in comunitatea focusMe si sa participi la proiecte asa cum a facut Cosmin acceseaza acest link!


Un singur raspuns pentru “Interviu cu Cosmin Rotaru – participant la focus grup in Iasi”

  1. astept si cred ca este ceva interesant….focus me

Trebuie sa fii logat pentru a putea posta un comentariu.