Feedback de la Catalina Pancu

{ Postat pe 30 Martie 2011, de Daniel Trifu }
Categorii : Interviuri, Pentru membri

Ultimul proiect nu s-a terminat doar cu succes ci si cu feedback din partea participantelor. Iata ce a raspuns doamna Catalina Pancu, din Iasi, la intrebarile noastre:

1. Daca va mai amintiti: cum ati ajuns pe siteul focusMe.ro si ce parerea v-a creat siteul la prima vedere?

Nu retin exact, a fost in urma cu aproape un an…Cautam o sursa suplimentara de venit si …waw!…un site interesant, prietenos si simplu, nu trebuia sa fac nimic, era gratis, cei din comunitate cautau proiecte pentru mine, m-a tentat mult pentru ca unele erau chiar online…asa ca, de ce nu?! M-am inscris!

2. Cum ati aflat de proiectul la care ati aplicat si cum s-a desfasurat aplicatia?

Pe mail. Apoi, mi s-a telefonat intr-o dupa-amiaza, eram la o intrecere de biciclete cu cel mic…si…, nu ma asteptam, uitasem chiar! Am stabilit o ora pentru a doua zi … in care sa fiu disponibila 30-60’…. Dupa ce-am inchis, retin ca am zambit…gandindu-ma daca cineva nu-mi face vreo farsa! A doua zi am fost sunata la ora stabilita! Era ca un joc insa, nu credeam inca in rezultatul final!

3. Cu ce parere ati ramas in urma acestui proiect?

Super-tare!!!! In haosul existential in care cuvintul “teapa!” este pe ordinea de zi, mi s-a parut fulminant sa ti se promita niste bani pentru o discutie…aproape frumoasa pe care oricum ai fi avut-o la un moment dat cu cineva la o cafea! Si…totusi, la final, din nou am zimbit…”chiar astazi 50 de roni vor fi in contul dvs!” …

4. Cum s-a comportat partenerul nostru? S-a tinut de cuvant?

Mai mult…am fost rugata printr-un mesaj sa-mi scriu numarul contului corect pentru a primi banii.

5. Ce ati primit in urma participarii la acest proiect?

Am primit 50 ron, asa cum mi se promisese! Si am zimbit din nou….nu fusese o teapa!!!! Yupiiii, puteam sa cistig si 10 ron, nu conta, important pentru mine a fost faptul ca…gasisem intr-adevar ceva viabil la care voi reveni intotdeauna cu incredere!

6. Ce le recomandati vizitatorilor siteului focusMe.ro?

Nu pierdeti nimic, doar incercati si chiar veti fi recompensati in bani!!!

7. Sunteti de acord cu publicarea acestui interviu pe blogul nostru?

Zambesc din nou…, bine…. de ce nu?! Doar sunteti oameni de cuvint ceea ce e la mare cautare in ziua de azi! Spor si bafta in toate ale voastre si… astept oricand proiecte “new”!!!!!


Un singur raspuns pentru “Feedback de la Catalina Pancu”

  1. Eu m-am inscris de 2 luni in aceasta comunitate, insa n-am primit nici macar un mail cu privire la vreun sondaj….deci, se pare ca nu toti ne potrivim pt. asa ceva…

Trebuie sa fii logat pentru a putea posta un comentariu.