Home arrow Despre noi
Viziunea, misiunea si valorile noastre Imprimare E-mail

 

Viziunea, misiunea si valorile focusMe.ro

      Viziunea

      Dezvoltarea tehnologica din ultima perioada face ca o mare parte din procesele ce se desfasoara in interiorul unei afaceri sa poata fi sprijinite, la nivel logistic, de un program informatic.
      Pe de alta parte, nevoia de minimizare a costurilor cu care se confrunta orice companie determina lumea software-ului enterprise sa se orienteze catre o alta arhitectura si anume aceea de 'software as a service' (SaaS). De la aceasta tendinta nu am putut sa ne abatem nici noi.
     De aceea viziunea noastra este ca viitorul software-ului enterprise nestrategic, care vizeaza doar functiile comune ale companiilor, va fi acela de software ca serviciu. Iar ca o dovada a acestei viziuni a aparut proiectul focusMe.ro - prima platforma de servicii online de cercetare de marketing, iar in curand, aceasta va fi urmata de primul serviciu online de mediere a conflictelor aparute la locul de munca.

 

      Misiunea

     Misiunea proiectului focusMe.ro este aceea de a oferi tuturor companiilor din Romania, care au  un departament de marketing, suportul necesar realizarii diferitelor proiecte de cercetare de piata de care compania are nevoie.

 

      Valorile in care credem

      Inovatie. Flexibilitate. Profesionalism. Puterea parteneriatului. Confidentialitate. 

 

 
focusMe.ro participa in
Sondaj
Care este viteza ta maxima de download?
 
© focusMe.ro | servicii online de cercetare de marketing | focus grup online gratis, 2009-2019. Toate drepturile sunt rezervate.