• view faq  Vreau sa ma inscriu pe focusMe.ro! Trebuie sa am experienta in astfel de proiecte?
  5Rating:
  Nu! Nu e nevoie sa ai experienta in astfel de proiecte de cercetare de piata. Mai mult de atat – unele companii solicita ca viitorii participanti la proiecte sa nu mai fi participat la studii in ultimele 6 luni de zile.
 • view faq  E ceva serios?
  4Rating:
  Cu siguranta! focusMe.ro pune la dispozitia companiilor posibilitatea de a gasi participanti cu diferite profiluri socio-demografice pentru proiectele lor de cercetare de piata. Nu e nicio pacaleala!
 • view faq  Ce fel de proiecte de cercetare de piata desfasoara companiile?
  5Rating:
  Gama de proiecte este una foarte larga: de la interviuri, completarea de chestionare, interviuri in profunzime, pana la focus grupuri online sau offline si proiecte de tip “mystery shopping”.
 • view faq  Ce se intampla pe focusMe.ro?
  5Rating:
  Momentan exista doua tipuri de activitati pe care le desfasuram: 1. selectarea participantilor potriviti pentru proiectele de cercetare de piata ale partenerilor nostri, selectare ce se face pe baza profilului completat de memebrii comunitatii focusMe si 2. desfasurarea de proiecte online de cercetare de piata de tip focus grup prin intermediul serviciului focusMe.CONFERENCE.
 • view faq  Vreau sa ma inscriu! De ce trebuie sa completez campuri precum “inaltimea”, “porti ochelari” sau “culoarea parului”?
  5Rating:
  Avem nevoie de aceste informatii pentru ca asa te putem identifica mai bine in momentul in care vei fi ales de companii pentru a participa la proiecte de mystery shopping.

   

 • view faq  Care e diferenta intre “participant(a) la proiecte” si “researcher”?
  5Rating:
  Aceste optiuni  ne ajuta pe noi sa facem diferentierea intre partenerii nostri care s-au inscris in comunitatea focusMe pentru a coordona proiectele si ceilalti participanti la proiecte. Pentru ca te inscrii ca participant(a) la proiecte va trebui sa alegi prima optiune. Alegerea celeilalte optiuni nu este indicata si nici nu iti aduce vreun avantaj in selectarea pentru diferite proiecte.

   

 • view faq  M-am inscris! Asta inseamna ca m-am angajat sau ca ma angajez la focusMe.ro?
  5Rating:
  Gresit! focusMe.ro nu anagajeaza participanti la proiecte sau respondenti profesionisti. Prin urmare nu poate elibera nicio “adeverinta de munca”. Simpla inregistrare in comunitatea focusMe iti creeza oportunitatea de a putea avea acces la activitati project-based din sfera cercetarii de piata.
 • view faq  Daca m-am inscris voi participa numai la proiectele online?
  5Rating:
  Nu! Selectarea se face si pentru proiectele “offline” – de la sediul companiilor sau a partenerilor nostri.
 • view faq  Dupa ce m-am inscris nu am primit niciun email de confirmare a inscrierii mele. E corect?
  4Rating:
  Nu! Dupa inscriere vei primi pe adresa de email completata un mesaj de confirmare cu datele contului tau. Nu ai primit acest mesaj probabil pentru ca ai completat gresit adresa de email. Daca ai verificat adresa de email si este corecta atunci te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact pentru a afla ce s-a intamplat!
 • view faq  Daca m-am inscris voi primi invitatie pentru completarea de chestionare?
  5Rating:
  In momentul in care participarea ta la astfel de proiecte este remunerata in vreun fel (prin bani, bonuri, cadouri, etc.) cu siguranta vei primi si astfel de invitatii. focusMe.ro nu promoveaza participarea gratuita la astfel de proiecte!

   

 • view faq  Cum aflu cand e un proiect de cercetare? Trebuie sa revin pe site cat mai des?
  5Rating:
  Nu este obligatoriu sa revii pe site. Pentru inceput am ales sa trimitem email cu oferta tuturor persoanelor care corespund din punct de vedere al profilului socio-demografic cautat. Asadar pentru a afla cand a aparut un nou proiect de cercetare specific tie va trebui sa iti urmaresti adresa de email. Pentru asta trebuie sa acorzi atentie in momentul in care iti completezi adresa de email in profil!!! De foarte multe ori se intampla ca adresa de email sa fie completata gresit.

   

  Citeste mai mult Cum aflu cand e un proiect de cercetare? Trebuie sa revin pe site cat mai des?
 • view faq  Practic, cum se desfasoara un proiect pe focusMe.ro?
  5Rating:
  In primul rand partenerii nostri ne comunica informatiile proiectului pe care il desfasoara (cerintele, profilul socio-demografic al participantului la proiect si cu cat este acesta rasplatit). Noi cautam in comunitatea focusMe membrii care corespund profilului respectiv si le trimitem tuturor pe adresa de email oferta proiectului. Daca acestia o accepta atunci trimit un reply de confirmare sau completeaza formularul atasat anuntului de pe site. In urma raspunsurilor primite, membrii care au confirmat vor fi selectati pentru proiect si contactati de partenerul nostru pentru stabilirea detaliilor organizatorice. In cazul in care exista mai multi participanti care confirma decat locuri disponibile in cadrul proiectului, atunci prioritate vor avea cei care confirma primii!

   

  Citeste mai mult Practic, cum se desfasoara un proiect pe focusMe.ro?
© focusMe.ro | servicii online de cercetare de marketing | focus grup online gratis, 2009-2019. Toate drepturile sunt rezervate.